Speditrans CUP 2011

06. 08. 2011

6.8. 2011 se v Myštěvsi uskutečnil 1. ročník turnaje v malé kopané SPEDITRANS CZ CUP.

Turnaje se zúčastnilo 12 mužstev, která celkem odehrála na třech velmi kvalitně připravených hřištích 38 utkání, skvěle řízených čtveřicí delegovaných rozhodčích (pánové Částka, Jirka, Markvart, Stránský)

Vítězem se stal tým Strahov 1830, za který nastoupily mj. legendy české a československé kopané – Ladislav Vízek a Horst Siegl.

Na druhém místě se umístil mezinárodní tým reprezentující O.T.E.C. ČR, třetí pak téměř domácí FDI Europe z Hořic v Podkrkonoší. Na 4. místě pak skončili hosté z TRW Benešov. Zajímavostí bylo, že do semifinále postoupily týmy z jedné základní skupiny.

Celkově měl turnaj výbornou fotbalovou úroveň, přestože už termínově koliduje s fotbalovými soutěžemi a vrcholící přípravou na novou sezónu.

Oživením klání bylo družstvo reprezentující firmu Ardagh Skřivany (Skřivanský beton), složeno bylo totiž převážně z děvčat, za což bylo odměněno speciální tekutou cenou.

Po fotbalových bojích následoval kulturní program, ve kterém vystoupily i břišní tanečnice, následovala diskotéka a ohňová show.
 





novinky

11.10.2022 - Oficiální facebookové stránky společnosti: www.facebook.com/SPEDITRANSCZ
23.04.2021 - Jsme generálním partnerem nového videoklipu skupiny Krucipüsk k písni s názvem "Long Vehicle Party", který měl premiéru dne 22.4.2021 a
archiv novinek